Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform ­čŹÉ

Hoe werkt het PEER Platform?

by | Nov 16, 2022 | Blogs, Hoe gebruik je het PEER platform

Voor freelancers:

Freelancer kunnen hun diensten aanbieden via het peer platform. Door dit te doen komen zij in contact met diverse opdrachtgevers die van hun diensten gebruik willen maken. Het doel van het PEER Platform is dan ook om vraag en aanbod samen te brengen!

Voor het aanbieden van jouw dienst als freelancer op het PEER platform betaal je niets. Je gaat pas betalen wanneer iemand gebruik wilt maken van jouw dienst, wel zo makkelijk.

Zowel het contact als de betaling lopen via het PEER Platform. In ruil voor het aanbieden van jouw dienst op jouw platform vragen wij een klein percentage van de opbrengsten van jouw geleverde dienst, jij blij, wij blij, iedereen blij!

Voor opdrachtgevers:

Op zoek naar een freelancer om eenmalig of wellicht vaker in te huren voor een (creatieve) opdracht? Dan ben je bij het PEER Platform aan het juiste adres!

Je maakt gemakkelijk een gratis account aan op ons platform. Vervolgens kan je direct beginnen met zoeken naar een freelancer die bij jouw opdracht past. Eenmaal een geschikte freelancer gevonden? Dan kan je hem of haar via het PEER Platform contacteren.

Het contact en de betaling verlopen via het PEER Platform. Omdat je gebruikt maakt van een dienst van een PEER freelancer betaal je een kleine vergoeding op de eindfactuur aan PEER.


Prijzen van het PEER platform

% wat je aan PEER betaald
Voor freelancers20%
Voor opdrachtgevers5%

Meer informatie:

Hoe plaats je een dienst op het peer platform?

Hoe maak je een account aan op het peer platform?

PEER platform

Enthousiast geworden door dit artikel?