Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform 🍐

Maak kennis met Joan

by | Dec 16, 2022 | Over PEER

Mijn naam is Joan Kapteijn en ik ben de financieel directeur van PEER. Ik ben actief bezig met de boekhouding en vind het leuk om met cijfers te werken. Ik mijn vrijetijd ben ik te vinden in de boulderzaal, de sportschool of bij vrienden.  

Ik werd erg geraakt toen ik hoorde dat er veel onrecht is in de creatieve wereld. Ik vind het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt. Het is dan ook een passie van mij geworden om startende zzp’ers te helpen om met hun talent een beroep te maken.  

Voor startende bedrijfjes is het niet altijd even makkelijk om bijvoorbeeld goedkope productfoto’s te laten maken. Op Google worden de duurste fotografen het hoogst aangeschreven en in persoonlijke kringen kan er geen creative worden gevonden. Kortom een startend bedrijf komt automatisch uit bij de duurste mogelijkheden 

Samen met mijn compagnons hebben we oktober 2022 PEER. opgericht. Wij zijn gedreven om het speelveld gelijk te trekken en startend creatieve zzp’ers en startende bedrijven met elkaar in contact te brengen. PEER neemt de creatives aan de hand mee en laat ze kennis maken met ondernemen, terwijl de startende bedrijven uitstekende en goedkopere creatives kunnen inhuren.

PEER platform

Enthousiast geworden door dit artikel?