Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform 🍐

Maak kennis met Jordi

by | Dec 16, 2022 | Over PEER

’Creativiteit is het punt, waarbij mensen worden onderscheiden op basis van hun vermogen om de wereld anders te zien. Creatievelingen maken de wereld om hen heen mooier, dus het minste wat wij kunnen doen is hen een hand toe reiken.’’ 

Hi! Mijn naam is Jordi, Algemeen directeur van PEER. In deze blog stel ik mijzelf graag aan je voor.

In oktober 2022 zijn wij begonnen met ons bedrijf ‘’PEER.’’ Het bedrijf vloeit voort uit de frustratie dat creatieve ondernemers achtergesteld worden tegenover andere branches. Een hardwerkende creatieveling die niet naar behoren betaald wordt en een portfolio moet hebben, voordat hij/zij geld kan vragen voor de diensten. Dit moet én kan anders. 

Samen met Joan, Nordin en Milovan ben ik dit avontuur aangegaan. Wij zijn doelgericht, gemotiveerd en gedreven om het creatieve talent van morgen te voorzien van opdrachtgevers, zodat zij deze tot een goed einde kunnen brengen. 

Voor opdrachtgevers schuilt er ook een groot probleem. Een gemakkelijke klus, zoals een foto of een logo voor je beginnende bedrijf. Zoek je dit in je eigen netwerk? Huur je een peperdure fotograaf of logomaker in? Het zijn vragen die wij ons allemaal wel eens afgevraagd hebben, terwijl de vraag had moeten zijn: ‘’Wil ik graag jong talent stimuleren?’’ 

‘’PEER.’’ staat voor persoonlijk contact, betrokkenheid en professionaliteit. Deze kernwaarden zijn voor ons belangrijk en hopen wij te vertalen in een fijne samenwerking tussen het platform en jou, als opdrachtgever of als freelancer. 

PEER platform

Enthousiast geworden door dit artikel?