Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform 🍐

Maak kennis met Milovan

by | Dec 16, 2022 | Over PEER

”Creativiteit is een unieke uiting van de optelsom van gebeurtenissen en invloeden die iemand in zijn leven heeft gehad. We houden bijvoorbeeld van bepaalde muziekgenres omdat wij onszelf hierin kunnen vinden. Wat als je favoriete artiest vroeger nooit de kans kreeg om zich te uiten?”

Hoi! Ik ben Milovan Mladjenovic, 24 jaar en ik ben co-founder van PEER. Als kleine jongen wilde ik altijd rockster worden, dus kocht ik van mijn verjaardagsgeld op mijn negende een gitaar en heb ik mezelf leren spelen. Sindsdien heb ik altijd al een passie voor muziek, kunst en cultuur gehad. Helaas is het me niet gelukt om rockster te worden, maar ik zet me graag in voor andere creatives zodat zij hun sector wél kunnen rocken!

Sinds oktober 2022 zijn Joan, Jordi, Nordin en ik officieel begonnen aan onze missie om creatief talent een eerlijke kans te geven. Wij vinden het zó zonde dat veel getalenteerde creatieve starters maar niet van de grond komen, terwijl ze zo goed zijn in wat ze doen. Als iemand de tijd heeft genomen om zijn creativiteit te ontwikkelen dan zou dat niet op blinde ogen of dove oren moeten vallen. Diegene verdient een eerlijke kans, want misschien is het wel een onontdekt genie..

Ik hoop dat ik samen met PEER de startende (creatieve) ondernemers een verschil kan maken binnen de creatieve sector, zodat deze verrijkt kan worden met de vele ongeplukte vruchten.

PEER platform

Enthousiast geworden door dit artikel?