Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform 🍐

Maak kennis met Nordin

by | Dec 16, 2022 | Over PEER

Hallo allemaal! Mijn naam is Nordin Bouguetof en ik ben de hoofd van marketing van PEER. In deze blog wil ik me even voorstellen en wat vertellen over mijn achtergrond en wat ik doe.

Ik ben opgegroeid en woonachtig in Nijmegen, waar ik ook werk! Daarnaast ben ik een afgestudeerd audiovisueel vormgever en ben momenteel bezig met de studie Ondernemerschap & Management op de hogeschool van Arnhem & Nijmegen.

In m’n vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, draai ik plaatjes of ga ik stappen naar leuke feestjes in en rondom Nijmegen.

Ik ben opgeleid voor allerlei soorten vormgeving, maar wel gespecialiseerd in audiovisueel. Maar als je dus als je een vraag hebt over bijvoorbeeld camera, montage, grafisch design, video-editing, een functie van een bepaald adobe programma, technologie of iets anders, kan ik je waarschijnlijk helpen. Ik ben ook in staat om je te helpen in je creatieve ontwikkeling, dus als je met mij wilt chatten over iets wat je bezighoudt, stuur me gerust een berichtje op LinkedIn!

Ik kijk er naar uit om je te helpen of eventueel te kletsen met jullie. Als je vragen hebt of gewoon even wilt babbelen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Tot snel!

PEER platform

Enthousiast geworden door dit artikel?