Word vandaag nog freelancer! Meld je direct aan om gebruik te maken van het PEER platform 🍐

Over ons

PEER Platform verbindt vraag en aanbod met elkaar. Meer weten over hoe wij dit doen?

Betaling

Vasthouden

Werkzaamheden

Uitbetalen

Samenbrengen van vraag en aanbod

Creëren van gelijke kansen

Betalingszekerheid

Meer dan genoeg opdrachtgevers

Door de korte lijnen en het persoonlijke contact kom je bij PEER In een omgeving waar je je thuis kan voelen. Dit geeft meer rust en stabiliteit. Bij persoonlijk contact voel je je ook meer geholpen en het geeft je de ruimte om te excelleren in je werkgebied.

Since 2022

Het PEER Platform is in 2022 gestart door Nordin Bouguetof, Jordi van Capelle, Joan Kapteijn en Milovan Mladjenovic om de groeiende groep creatieve freelancers van dienst te zijn zodat zij op een eerlijke en betrouwbare wijze hun diensten kunnen aanbieden. Het is een peer-to-peer platform wat vraag en aanbod voor beginnende zzp’ers in de creatieve sector wilt vereenvoudigen door creatief talent met opdrachtgevers te verbinden. De creatieve talenten op het PEER Platform krijgen een gelijke kans om hun netwerk optimaal te laten groeien tegen een eerlijk tarief.

PEER. biedt de freelancers een eenvoudige manier hoe ze hun werk overzichtelijk kunnen tonen aan potentiële opdrachtgevers. PEER. verzorgt daarnaast de betalingen, facturering en het promotie van het platform wat gelijk staat aan het online verkeer die op hun portfolio terecht komt. PEER. is, ondanks al deze voordelen voor de freelancers, geen werkgever. PEER. breidt de diensten regelmatig uit met extra voordelen voor de freelancers want samen bereik je meer!

Missie & Visie PEER.

Het PEER Platform wil er zijn voor alle creatievelingen in Nederland die graag een eigen volledige grip en regie op hun freelance dienst willen creëren. PEER. wilt de freelancers die moeite hebben met de opstartfase rondom netwerken, zo veel mogelijk helpen.

Wij van PEER willen landelijk bekend staan bij de creatieve sector, opdrachtgevers en stakeholders als een betrouwbare dienstverlener voor beginnende creatieve freelancers.

Ontmoet ons team

Jordi van Capelle

Mede-oprichter & Algemeen Directeur

Nordin Bouguetof

Mede-oprichter & Marketing

Joan Kapteijn

Mede-oprichter &
Financiën

Milovan Mladjenovic

Mede-oprichter &
Sales

Meld je aan

Zoek opdrachten in verschillende vaardigheidsgebieden